onlineskateshop

zaterdag 8 januari 2011

Ybike

Nieuw bij http://www.onlineskateshop.nl/   Voor de Nieuwe generatie geweldige producten van Y-Bike

 

 

                                  






Je kind is nooit te jong om zich te interesseren voor machines met wielen. Wij introduceren de YBike balance bike, geknipt voor kleuters van 2 tot 5 jaar. Ze zien er niet alleen stoer uit, ze zijn ook onwijs sterk! De mould-injection constructie die het fraaie ontwerp mogelijk maakt draagt ook zorg voor een oersterke constructie en een prachtig gestroomlijnde finish.
Jong geleerd, oud gedaan. De YBike helpt uw kleintjes meer coördinatie en een betere algehele balans te ontwikkelen. De stap naar een fiets is zo gemaakt.
Uiteraard is veiligheid ook voor ons een belangrijke factor, daarom is de YBike juist zo ontworpen en geproduceerd. Het speciale frame zorgt voor een grotere draaicirkel, wat meer veiligheid en algehele stabiliteit biedt dan een normale loopfiets.

Ontworpen om uw kind meer balans en coördinatie te laten ontwikkelen zodat de stap naar een fiets kleiner wordt. De grotere wielen zorgen voor meer plezier en maken het rijden op oneffen oppervlakten makkelijker. De zithoogte is afgestemd voor veilig gebruik op elk terrein. Andere soortgelijke producten zijn "blow-moulded" , wat betekent dat er zwakke punten kunnen zijn, alsook een veel beperkter ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten